Οργάνωση Βάπτισης Θεσσαλονικη

Για να αρχίσει η διεξαγωγή σχεδιασμού της βάπτισης του μωρού σας, πρώτα θα πρέπει να επιλέξετε το θέμα που θα ταίριαζε καλύτερα στο μωράκι σας. Μια μικρή ιδέα, μια έμπνευση από ένα παραμύθι, από το αγαπημένο παιχνίδι των παιδικών σας στιγμών ή μιας λεπτομέρειας στα πρώτα του ρουχάκια. Θα εμπνευστείτε πολλές υπέροχες ιδέες! Άν πάλι δεν έχετε καταλήξει στο θέμα της βάπτισης, θα σας προτείνουμε πάρα πολλές ιδέες, που τις λατρεύουν τα παιδιά. Από το θέμα που θα επιλέξετε, θα σας παρέχουμε μια λίστα με επιλογές για το σχεδιασμό, δημιουργώντας την βάπτισης σας στο θέμα της επιλογής σας.

Στο Labour of Love Weddings & Events σας προτείνουμε να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, από κοντά για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε στη βάπτισή σας και για όλες τις ιδέες σας που μπορούμε να υλοποιήσουμε. Άν ψάχνεται το κατάλληλο χώρο δεξίωσης ή προτάσεις για εκκλησία, θα σας προτείνουμε τις πιό όμορφες επιλογές, ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Άν θέλετε τη δημιουργία ενός υπέροχου, στο θέμα της βάπτισής σας, Candy Bar στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας ή ένα υπέροχο Lemonade/Juice Stand, θα σας προσφέρουμε πολλές ιδέες θεματικού στολισμού.

Στολισμός Βάπτισης Θεσσαλονικη

Τα λουλούδια της βάπτισης θα διακοσμήσουν την κολυμπήθρα και το τραπέζι αλλαγής του μωρού σας. Το κουτί και η λαμπάδα  διακοσμημένες θεματικά στους κατάλληλους χρωματισμούς. Υπέροχους minimal εξωτερικούς στολισμούς με backdrop, φαναράκια, μπαλόνια και πολλές άλλες ιδέες για να κάνετε τη βάπτιση του μικρου σας μωρού αξέχαστη!! Τα ξεχωριστά γλυκά και αλμυρά κεράσματα θα έιναι το κερασάκι στην τούρτα και αποκλείεται να φύγει κάποιος χωρίς να είναι απόλυτα ευτυχισμένος από την βάπτισης σας.

organosi gamou thessaloniki

LIMITED AVAILABILITY

Κλείστε Τώρα Το δια ζώσης ή on-line Ραντεβού σας!
Τηλέφωνο Επικοινωνίας +30 6956 980 837

Η επιλογή συγκέντρωσης όλων των υπηρεσιών σε έναν πάροχο, μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο βάπτισης!! Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί τη βάπτιση έτσι όπως την έχετε ονειρευτεί!! Το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Spread the love
error: Content is protected !!