Οργάνωση Βάπτισης Θεσσαλονικη

Για να αρχίσει η διεξαγωγή σχεδιασμού της βάπτισης του μωρού σας, πρώτα από όλα πρέπει να αποφασίσετε το θέμα που θα ταίριαζε καλύτερα στο μωράκι σας. Μια μικρή ιδέα θα είναι η αρχή έμπνευσής σας, ένα παραμύθι, το αγαπημένο παιχνίδι των παιδικών σας στιγμών, μια λεπτομέρεια στα πρώτα ρουχάκια του. Θα εμπνευστείτε πολλές υπέροχες ιδέες! Άν πάλι δεν έχετε καταλήξει στο θέμα της βάπτισης, θα σας προτείνουμε πάρα πολλές ιδέες, που τις λατρεύουν τα παιδιά. Άπο το θέμα που θα επιλέξετε, θα σας παρέχουμε μια λίστα με επιλογές για το σχεδιασμό, δημιουργώντας την βάπτισης σας στο θέμα της επιλογής σας.

Εμείς στο Labour of Love Weddings & Events καταλαβαίνοντας το πόσο σημαντική είναι η μέρα που θα βαπτιστεί το μωράκι σας, άλλα και την μεγάλη επιθυμία όλων των μαμάδων να κάνουν το καλύτερο για τα μικρά τους αγγελούδια, αρκετές φορές τίνουμε σε έναν εναλλακτικό τρόπο συνεργασίας. Ο τρόπος αυτός είναι να σας να σας βάλουμε να αναμειχθείτε και εσείς, στον βαθμό που επιθυμείτε, με τις μπομπονιέρες, τη διακόσμηση ή με ό,τι άλλο επιθυμείτε! Θεωρούμε παρ’ ότι πρέπει να υπάρχει η σωστή καθοδήγηση απο έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, δεν είναι ανάγκη να απουσιάζει η προσωπική πινελιά των μαμάδων!

Στο Labour of Love Weddings & Events σας προτείνουμε να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, από κοντά για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε στη βάπτισή σας και για όλες τις ιδέες σας που μπορούμε να υλοποιήσουμε. Άν ψάχνεται το κατάλληλο χώρο δεξίωσης ή προτάσεις για εκκλησία, θα σας προτείνουμε τις πιό όμορφες επιλογές, ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Άν θέλετε τη δημιουργία ενός υπέροχου, στο θέμα της βάπτισής σας, Candy Bar στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας ή ένα υπέροχο Lemonade/Juice Stand, θα σας προσφέρουμε πολλές ιδέες θεματικού στολισμού.

Τα λουλούδια θα διακοσμήσουν την κολυμπήθρα και το τραπέζι αλλαγής του μωρού σας. Το κουτί/μπράνς και η λαμπάδα  διακοσμημένες θεματικά στους κατάλληλους χρωματισμούς. Υπέροχους εξωτερικούς στολισμούς με σκάλες, backdrop, φαναράκια, μπαλόνια και πολλές άλλες ιδέες για να κάνετε τη βάπτιση του μικρου σας μωρού αξέχαστη!! Τα ξεχωριστά γλυκά και αλμυρά κεράσματα θα έιναι το κερασάκι στην τούρτα και αποκλείεται να φύγει κάποιος χωρίς να είναι απόλυτα ευτυχισμένος απο την βαπτισής σας.

Η επιλογή συγκέντρωσης όλων των υπηρεσιών σε έναν πάροχο, μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο βάπτισης!!

Spread the love
error: Content is protected !!