ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - FAQ

Η ομάδα του LabourofLove Weddings & Events δημιούργησε για εσάς τη λίστα με τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με την οργάνωση του γάμου σας. Έχουμε συλλέξει τις πιο σημαντικές ερωτήσεις που έχουμε δεχτεί από τους πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύουμε ότι οι ερωτήσεις και απαντήσεις θα σας βοηθήσουν να καλύψετε τις περισσότερες απορίες σας σχετικά με την οργάνωση και το στολισμό του γάμου σας!

Ποιές υπηρεσίες οργανωσησ γαμου προσφερει το labour of love weddings & events;

Οι βασικές υπηρεσίες που παρέχουμε ως οργάνωση γάμου είναι οι εξής: Ο στολισμός γάμου, η παροχή και διακόσμηση του candy bar/dessert table/τραπέζι για τις μπομπονιέρες, τη διακόσμηση και τον στολισμό του χώρου της δεξίωσης, τα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες, τα στέφανα, την καράφα  το δίσκο και τα γλυκά κεράσματα. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε με τη βοήθεια επιλεγμένων συνεργατών. Να βρείτε το νυφικό φόρεμα, το χώρο της δεξιωσής σας, τον dj ή το συγκρότημα, τη νυφική τούρτα και σας προτείνουμε τις πιο όμορφες εκκλησίες. 

Τι κόστος έχει ένας γάμος;

Όπως κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό, έτσι και κάθε γάμος είναι ξεχωριστός και μοναδικός! Το κόστος εξαρτάται από τις προσωπικές απαιτήσεις των ζευγαριών και το πώς έχουν φανταστεί τον γάμο τους. 

Πόσα προσκλητήρια πρέπει να στείλουμε για έναν συγκεκριμένο αριθμό καλεσμένων;

Η σωστή αναλογία για τον αριθμό των προσκλητηρίων είναι τα μισά από τον αριθμό των καλεσμένων σας. Επίσης δεν είναι απαραίτητο να καλέσετε συν έναν καλεσμένο, αν όμως σας το επιτρέπουν τα οικονομικά σας θα ήταν όμορφο οι άνθρωποι που θα γιορτάσουν μαζί σας τη μεγάλη σας μέρα, να είναι με αυτούς που αγαπάνε.

Πρέπει να έχουμε τραπεζι κερασματων Ή ανοιχτό μπαρ;

Εσείς ξέρετε τους καλεσμένους σας καλύτερα από τον καθένα αν αγαπάνε το ποτό ένα ανοιχτό μπαρ θα δώσει την απαραίτητη διάθεση και θα δημιουργήσει το κέφι μετά το φαγητό. Αν αγαπάνε τα γλυκά ένα candy bar είναι μια πολύ όμορφη χειρονομία από το μέρους σας.

Ποιό κομμάτι θα έχει το μεγαλύτερο αντίκτυπο στην ατμόσφαιρα του γάμου και στο γαμήλιου πάρτυ;

Ο στολισμός γάμου με τα λουλούδια και την όμορφη μυρωδιά τους, ο σωστός φωτισμός  και τα κεριά που θα δώσουν τη ρομαντική ατμόσφαιρα που επιβάλεται. Αν τα συνδυάσετε με το σωστό τρόπο η μέρα του γάμου σας θα είναι πραγματικά υπέροχη!

Σε ποιο στοιχείο του γάμου να εστιάσω τον προϋπολογισμό μου;

Η απάντηση εξαρτάτε από εσάς και μόνο. Αν θέλετε να έχετε μια υπέροχη διακόσμηση με τα πιο όμορφα λουλούδια στο στολισμός γάμου. Άν θέλετε drone και καλές φωτογραφίες τότε εστιάστε στο φωτογραφίο. Άν θέλετε αντί για dj ένα συγκρότημα επενδύστε τα χρηματά σας εκεί. Οραματιστείτε τη μέρα του γάμου σας και θα επιλέξετε εύκολα! Μην ξεχνάτε ότι το ένα στοιχείο πάντα συνδέεται με το άλλο, οπότε μην αμελήσετε τελείως κάποιο σημαντικό στοιχείο.

Πόσο καιρό πριν πρέπει να στείλω τα προσκλητήρια στους καλεσμένους μου;

Περίπου δύο μήνες πριν είναι η πρόταση μας για τις προσκλήσεις, ώστε να ενημερωθείτε τεσσερις εβδομάδες πριν για το ποιοί από τους καλεσμένους σας θα έρθουν τελικά, ώστε να γίνει η καλύτερη οργάνωση όσο αφορά το catering, το χώρο της δεξίωσης και τις μπομπονιέρες.

Να βάλω τον αριθμό του λογαριασμού της τράπεζας στα προσκλητήρια;

Τα περισσότερα ζευγάρια πλέον έχουν ήδη δημιουργήσει το σπίτι τους πριν παντρευτούν,  έτσι τα υλικά δώρα γάμου τις πιο πολλές  φορές δεν τα έχουν ανάγκη. Έτσι με μια διακριτή γραμμή  στο τέλος της πρόσκλησης, με το τραπεζικό λογαριασμό είναι πλέον κάτι σύνηθες.

Labour ofLove

Επιστρέψτε στη αρχική σελίδα οργάνωση γάμου Labour of Love Weddings & Events

Spread the love
error: Content is protected !!