Γάμος στις μέρες του κορωνοϊού: Όλες οι λύσεις και τα σενάρια για να απολαύσετε τον γάμο σας, με ηρεμία και διαβεβαίωση. Ό,τι κι αν γίνει!

nyfika-foremata-thessaloniki

Ξεκινήσατε να προγραμματίζετε τον γάμο σας και τα παγώσατε όλα λόγω των εξελίξεων του κορωνοϊου; Ο γάμος σας είναι προγραμματισμένος για το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο και δεν έχετε κλείσει τα θέματά σας για την οργάνωση γάμου σας: Το στολισμό γάμου τις μπομπονιέρες, τα στέφανα ή οποιοδήποτε άλλο κομμάτι της οργάνωσης του γάμου σας; Είναι λογικό να έχετε άγχος. Την μεγαλύτερη μέρα σας όμως, αξίζει να την απολαύσετε, από τη διαδικασία του σχεδιασμού, με ηρεμία και διαβέβαίωση. Εμείς στο Labour of Love έχουμε τις λύσεις ό,τι και αν γίνει! Στόχος μας είναι να να μην  αγχωθήτε ή προβληματιστείτε για τίποτα ξανά. Η  ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών γάμου του Labour of Love πάντα δίπλα σας με δωρεάν συμβουλές θα σας κατευθύνει σε όλα τα σενάρια που ίσως προκύψουν. 

Έχετε προγραμματίσει σύντομα τον γάμο σας και πρέπει να προσαρμόσετε τον αριθμό τον καλεσμένων (Ο καλύτερος οδηγός για να βρείτε εύκολα, ποιούς πρέπει να καλέσετε) Σκέφτεστε ότι μπορεί (δυστυχώς) να αναβάλλεται τον γάμο σας; Τώρα είναι η καταλληλότερη περίοδος για ένα ζευγάρι να αναθέσει την οργάνωση του γάμου του στο Labour of Love. Εμείς έχουμε τις επαφές, τις γνωριμίες, τις ιδέες και την εμπειρία να το κάνουμε και να γίνει ανώδυνα για εσάς και φυσικά, όπως ακριβώς το είχατε ονειρευτεί.  Σας παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών διοργάνωσης γάμου: Στολισμοί Γάμου, Στολισμό εκκλησίας, Διακόσμηση Δεξίωσης, Νυφική Ανθοσέσμη, Στολισμό Αυτοκινήτου, Μπομπονιέρες, Προσκλητήρια, Στέφανα, Σετ Κουμπάρου, Dessert Tables, Candy Bars, Γλυκά – Κεράσματα, Υπηρεσίες ενοικίασης εξοπλισμού, Catering  Μουσική, Συγκροτήματα & DJ, Σχεδιάζουμε έναν υπέροχο φθινοπωρινό ή χειμερινό γάμο.  Σας δίνουμε την ασφάλεια προτεραιότητας για τον γάμο σας, σε περίπτωση που μεταφερθεί για το 2021 ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ οι γάμοι του 2021 θα έχουν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα: Τη δυσκολία να βρείτε κενές ημερομηνίες σε επαγγελματίες και εκκλησίες. Δεν σας αξίζει και άλλο άγχος και για αυτο εμείς σας καταλαβαίνουμε και σας διασφαλίζουμε ότι όλα θα γίνουν όπου, όποτε και όπως τα θέλετε. Το Labour of Love αναλαμβάνει τις διαδικασίες αναβολής και στη συνέχεια μεταφοράς της εκδήλωσης σας.  Αν από την άλλη θέλετε να μπείτε ξανά στην αναζήτηση από του χρόνου, εμείς σας επιστρέφουμε την προκαταβολή.

Ό,τι και αν γίνει, ο γάμος σας θα γίνει και θα είναι υπέροχος! Απολαύστε την οργάνωση του Γάμου σας με την εγγύηση ποιότητας του Labour of Love 

Spread the love

3 σκέψεις για το “Γάμος στις μέρες του κορωνοϊού: Όλες οι λύσεις και τα σενάρια για να απολαύσετε τον γάμο σας, με ηρεμία και διαβεβαίωση. Ό,τι κι αν γίνει!”

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!