Οργάνωση γάμου Θεσσαλονίκη

Οργάνωση γάμου Θεσσαλονίκη | Labour of Love Weddings & Events | οργάνωση γάμου στη θεσσαλονίκη και τη χαλκιδικη | στολισμος γαμου θεσσαλονικη | στολισμοι γαμου θεσσαλονικη

Η χρονολογική λίστα ”οδηγός” για τον προγραμματισμό γάμου

Η χρονολογική λίστα ''οδηγός'' για προγραμματισμό γάμου

Μάθετε τι πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια  προγραμματισμού του γάμου σας με τον οδηγό μας.

stolismos gamou thessaloniki

Εάν είστε απλά αρραβωνιασμένοι, έχετε αρχίσει  να οραματίζεστε το γάμο σας και αναρωτιέστε για την οργάνωση γάμου, για όλα τα πράγματα που πρέπει να κάνετε και πότε – τότε είστε στο σωστό μέρος.

Βέβαια, δεν υπάρχει προκαθορισμένο ή ακριβές  χρονοδιάγραμμα,  επειδή οι δεσμεύσεις όλων είναι διαφορετικής διάρκειας – μπορείτε ακόμα να προγραμματίσετε με επιτυχία έναν γάμο σε λίγους  μόνο μήνες, αν αυτό θέλετε να κάνετε. Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε ένα μικρό δείγμα όλων των υποχρεώσεων του γάμου σας ώστε να σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση.

Πρώτα, σκεφτείτε “κάντε εικόνα την ημέρα του γάμου σας”.

(Συμβουλή: Έχετε περισσότερο από ένα χρόνο από την ημερομηνία του γάμου ή μόλις ξεκινήσατε τη διαδικασία σχεδιασμού γάμου.)

Ξεκινήστε οραματίζοντας τον γάμο σας και καθορίζοντας το στυλ σας. Έπειτα καταρτίστε έναν προϋπολογισμό. Συγκεντρώστε την “ομάδα προγραμματισμού” σας – αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την πρόσληψη ενός wedding planner (προγραμματιστή γάμου) .

Μόλις επιλέξετε την ιδανική ημερομηνία και ώρα του γάμου σας,  ελέγξτε με τους αγαπημένους σας  (όπως τα μέλη της οικογένειας) τους χώρους για το γαμήλιο πάρτυ, πριν από την τελική απόφαση. Μόλις έχετε κάποιες επιλογές  χώρου, μπορείτε να αρχίσετε να σχεδιάζετε τη λίστα επισκεπτών.  

 (Συμβουλή: Είστε περίπου 8 έως 10 μήνες.)

Τώρα σκοπεύετε να φορέσετε ένα νυφικό φόρεμα, ξεκινήστε τις αγορές σας, ώστε να έχετε πολύ χρόνο για αλλαγές.

Ξεκινήστε να φαντάζεστε τι είδους φαγητό θέλετε στη ρεσεψιόν σας.

Αποφασίστε τι είδους ψυχαγωγία θέλετε. Ένας πιανίστας για το κοκτέιλ παρτυ σας,  βιολιστές, DJ ή μπάντα; Οι επιλογές σας είναι ατελείωτες.

Μιλώντας για αυτό, τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσετε πραγματικά έρευνα, συνέντευξη και κράτηση των πωλητών σας: φωτογράφος, βιντεογράφος, ψυχαγωγία υποδοχής και ανθοπωλείο. ( Το Labour of Love Weddings & Events σας παρέχει τις πιο ποιοτηκές και συμφέρουσες επιλογές της αγοράς στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική)

Έρευνα και κράτηση δωματίων ξενοδοχείου για επισκέπτες εκτός πόλης.

Δημιουργήστε μια ιστοσελίδα γάμου (προαιρετικό).

Επικοινωνήστε με τις εταιρείες ενοικίασης αν θέλετε να νοικιάσετε οτιδήποτε για την τελετή ή τη δεξίωση, όπως καρέκλες, τραπέζια και σκηνή. ( Το Labour of Love Weddings & Events σας παρέχει όλες τις υπηρεσίες οργάνωσης γάμου που θα χρειατείτε στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική)

Στείλτε κάρτες  save-the-date.  στείλτε τα ακόμη νωρίτερα (περίπου 10 έως 12 μήνες έξω) εάν παντρεύεστε κατά τη διάρκεια μιας τουριστικής περιόδου ή περιόδου διακοπών ή έχετε γάμο προορισμού.

 (Συμβουλή: Είστε περίπου 6 έως 8 μήνες.)

Τώρα για κάποιες διασκεδαστικές πτυχές του προγραμματισμού γάμου: κράτηση μουσικών τελετής, ενδυμασία γάμου και αρχίστε να σχεδιάζετε αυτό το μήνα του μέλιτος, εάν σκοπεύετε να ξεκινήσετε αμέσως μετά το γάμο σας.

Πλησιάζω!

(Συμβουλή: Είστε περίπου 4 έως 6 μήνες.)

Παρακολουθήστε συμβουλές πριν από τον γάμο, εάν απαιτείται.

Αγοράστε και παραγγείλετε προσκλήσεις και γαμήλια δαχτυλίδια.

Αγοράστε επίσημα ρούχα, εάν είναι απαραίτητο.

Ανανεώστε ή λάβετε διαβατήρια, εάν είναι απαραίτητο.

Οραματιστείτε την γαμήλια τούρτα.

Απομένουν μόνο λίγους μήνες!

(Συμβουλή: Είστε περίπου 3 μήνες.)

Μόλις βρείτε τον αρτοποιό σας, ήρθε η ώρα να παραγγείλετε επίσημα την γαμήλια τούρτα σας.

Νοικιάστε τα επίσημα ρούχα, εάν είναι απαραίτητο

Ενοικίαση μεταφοράς για το γάμο σας (όπως λιμουζίνες ή λεωφορεία). Εξετάστε τις μεταφορές σας και των καλεσμένων σας νωρίτερα. ( Το Labour of Love Weddings & Events σας παρέχει τις συγκεκριμένες υπηρεσίες  στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική)

 (Συμβουλή: Είστε περίπου 2 μήνες περίπου.)

Στείλτε τις προσκλήσεις σας.

Εάν γράφετε τους δικούς σας όρκους, ξεκινήστε.

Αγοράστε δώρα για γονείς, φίλους και ο ένας στον άλλον.

Κάντε κράτηση για το κομμωτήριο και τον καλλιτέχνη μακιγιάζ σας και προχωρήστε σε μια δοκιμαστική εκτέλεση με τα δύο.

Έχεις ένα μήνα ακόμη!

(Συμβουλή: Το μαντέψατε, είστε ένα μήνα πριν!)

Αίτηση για άδεια γάμου — επικοινωνήστε με το τοπικό γραφείο στην πόλη όπου θα παντρευτείτε.

Εάν φοράτε ένα νυφικό, πάρτε το τελικό σας φόρεμα. Φέρτε τη δική σας φίλη (ή άλλα μέλη του γαμήλιου πάρτι) για να μάθετε πώς να φουσκώνετε το φόρεμά σας. Πιέστε το φόρεμα και φέρετέ το σπίτι.

Είναι το τελευταίο μέρος.

(Συμβουλή: Είστε περίπου 2 εβδομάδες έξω.)

Ελέγξτε την τελική λίστα καλεσμένων και καλέστε τους προσκεκλημένους,  που δεν έχουν στείλει ακόμη απάντηση.

Παραδώστε τις απαραίτητες λίστες στον φωτογράφο και τον βιντεογράφο σας. (Επαγγελματική συμβουλή: Συμπεριλάβετε ποιος θα πρέπει να βρίσκεται σε επίσημα πορτραίτα και καθορίστε πότε θα ληφθούν τα πορτρέτα.)

Παραδώστε την τελική σας λίστα τραγουδιών στον DJ ή το συγκρότημά σας και φροντίστε να συμπεριλάβετε ειδικά αιτήματα τραγουδιών και τραγούδια που δεν θέλετε να παίξει.

Αποκτήστε το τελευταίο κούρεμα και το χρώμα πριν τον γάμο, εάν είναι απαραίτητο.

Τέλεια, μετράμε τις μέρες!

(Συμβουλή: Έμεινε μία εβδομάδα.)

Δώστε στον χώρο υποδοχής σας και / ή εξυπηρετήστε τον τελικό αριθμό των επισκεπτών σας. (Συμπεριλάβετε προμηθευτές, όπως ο φωτογράφος ή τα μέλη της μπάντας, που θα περιμένουν ένα γεύμα!) Ρωτήστε πόσες επιπλέον πλάκες θα προετοιμάσει ο caterer.

Προμηθεύστε τον διαχειριστή τοποθεσίας με μια λίστα αιτημάτων προμηθευτή, όπως ένα τραπέζι για DJ ή χώρο εγκατάστασης που απαιτείται για έναν ανθοπωλείο.

Σχεδιάστε το διάγραμμα θέσεων υποδοχής και εκτυπώστε κάρτες θέσης και τραπεζιού (ή ολοκληρώστε τη λίστα με τον καλλιγράφο που έχετε προσλάβει).

Καλέστε όλους τους προμηθευτές γάμου και επιβεβαιώστε τις ρυθμίσεις — δώστε στους διαχειριστές της τελετής και της ρεσεψιόν ένα χρονοδιάγραμμα παράδοσης και εγκατάστασης προμηθευτή, καθώς και αριθμούς επικοινωνίας (Εμείς στο Labour of Love Weddings & Events σας λύνουμε τα χέρια, διότι αναλαμβάνουμε όλη αυτή την αγχώδης διαδικασία.)

Κόψτε τα μαλλιά σας, εάν είναι απαραίτητο.

Είναι η τελική αντίστροφη μέτρηση.

(Συμβουλή: Βγαίνετε 2 έως 3 ημέρες.)

Ανάλογα με το τι φοράτε, πιέστε ή φορέστε το φόρεμα σας ή πηγαίνετε για μια τελική εφαρμογή για τα επίσημα ρούχα σας.

Εάν είναι απαραίτητο, βεβαιωθείτε ότι όλοι ο γαμπρός και οι κουμπάροι  παρακολουθούν τα εξαρτήματα και παραλαμβάνουν τα ρούχα τους.

Προσδιορίστε τις θέσεις του γαμήλιου πάρτι κατά τη διάρκεια της τελετής και τη σειρά του πάρτι στην πομπή και την εσοχή.

Παραδώστε κάρτες θέσης, κάρτες τραπεζιού, μενού, εύνοιες και άλλα αντικείμενα για τη ρύθμιση των τραπεζιών στον υπεύθυνο τροφοδοσίας ή / και στη ρεσεψιόν.

Επαληθεύστε ξανά τις τελικές λεπτομέρειες με όλους τους προμηθευτές. Συζητήστε τυχόν απαραίτητες αντικαταστάσεις της τελευταίας στιγμής.

Καλέστε την εταιρεία λεωφορείων ή ενοικίασης αυτοκινήτων για ώρες παραλαβής και τοποθεσίες και κανονίστε να παραλάβετε επισκέπτες χωρίς αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο ή το σιδηροδρομικό σταθμό. Ζητήστε βοήθεια από φίλους, συνοδούς ή συγγενείς.

Είναι αύριο!

Δώστε σε όλους τους επαγγελματίες του γάμου έναν αριθμό τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης για να καλέσετε την ημέρα του γάμου.

Γράψτε επιταγές ή / και συνομιλήστε με τους οικοδεσπότες του γάμου (συνήθως τους γονείς σας, αν όχι εσείς) σχετικά με τυχόν τελικά υπόλοιπα που θα πληρωθούν στο τέλος της δεξίωσης.

Τελετή πρόβας. Συναντηθείτε με τους υπεύθυνους  στο  χώρο που θα πραγματοποιηθεί το  γαμήλιο πάρτι  της τελετής  για να κάνετε πρόβες και να δείτε τις λεπτομέρειες.

Παρακολουθήστε το δείπνο πρόβας σας.

Και τέλος, είναι η μεγάλη ημέρα του γάμου σας …

Δώστε στους γονείς και ο ένας στον άλλον τα δώρα.

Ενημερώστε τον διαχειριστή της εκδήλωσής σας ή στον σύμβουλό σας ή την κουμπάρα για ερωτήσεις ή προβλήματα κατά τη διάρκεια της δεξίωσης.

Είσαι παντρεμένος! Να τι πρέπει να κάνετε μετά τον γάμο. Εάν ταξιδεύετε στο μήνα του μέλιτος, ενημερώστε τους συνοδούς να πάρουν το φόρεμα για καθαρισμό, να επιστρέψουν το σμόκιν στο κατάστημα ενοικίασης ή και τα δύο, εάν είναι απαραίτητο. Φυσικά, γράψτε και στείλτε ευχαριστήριες σημειώσεις σε φιλοξενούμενους και πωλητές που ήταν ιδιαίτερα χρήσιμοι.

Στο Labour of Love Weddings & Events αναλαμβάνουμε για εσάς όλη τη διαδικασία μέχρι την ημέρα του γάμου σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας, Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!

organosi gamou thessaloniki

Wedding Planners Θεσσαλονίκη

Wedding Planner Thessaloniki

Wedding planners Thessaloniki Greece | Ονειρεύεστε να παντρευτείτε στη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική ή την Κατερίνη; Φαντάζεστε τον γάμο σας σε μια ρομαντική τοποθεσία; Περπατάτε στα όμορφα σοκάκια, βλέπετε την υπέροχη θέα και ηρεμείτε.. Ονειρεύεστε τη μέρα του γάμου σας να έχετε την ίδια όμορφη αίσθηση; Εάν απαντήσατε ναι σε οποιαδήποτε ή σε όλες! Από τις παρακάτω ερωτήσεις, μόλις συναντήσατε τον wedding planner σας. Μαζί θα σχεδιάσουμε την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας!! Η κομψότητα, η εκλεπτυσμένη γεύση, η διακόσμηση, και τα αρώματα που χαρακτηρίζουν τον υπέροχο κόσμο του Labour of Love Weddings & Events σε συνδυασμό με το προσωπικό σας όραμα θα δημιουργήσουν μια υπέροχη γιορτή, η οποία θα παραμείνει ανεξίτηλα χαραγμένη σε εσας και τους προσκεκλημένους σας.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από το σύμβουλο διοργάνωσης γάμων & οικονομικής διαχείρισης Γεώργιο Μπόιτση, τη wedding designer  Σεβασμία Μαλακάση, τον ανθοδέτη Κωνσταντίνο Μπόιτση, το έμπειρο προσωπικό μας και τους συνεργάτες μας που έχουμε επιλέξει προσεκτικά για τη συνέπεια και την ποιότητα τους.

Συμβουλευτική: Σας παρέχουμε επαγγελματικό σχεδιασμό, συντονισμό και προγραμματισμό γάμου και διασκέδασης. Σας δίνουμε συμβουλές και εμπορικά μυστικά για να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο

Παρουσίαση προτάσεων χώρου διεξαγωγής – Venues

Aναλυτική παρουσίαση επιλογής και σχεδιασμό ιδανικού για εσάς μενού, σχεδιασμός γαμήλιας τούρτας.

Open Bar | Cocktail Party

Plan B σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών

Παρουσίαση προτάσεων για την εκκλησία που θα πραγματοποιηθεί το μυστηρίου

Παρουσίαση προτάσεων για το χώρο διεξαγωγής του συμβολικού ή πολιτικού γάμου

παρουσίαση και υλοποίηση προτάσεων φωτισμού με Fairy & String Lights

Dj | Live Bands

Διαμονή και μεταφορές προσκεκλημένων

Παρουσίαση προτάσεων ενοικίασης νυφικού αυτοκινήτου

Νυφικά φορέματα υψηλής ραπτικής

Γαμπριάτικα κοστούμια από κορυφαίους οίκους και σχεδιαστές

Επιλογή από την ομάδα Φωτογράφων μας

Επιλογή από την ομάδα κομμωτών και αισθητικών μας

Insight: Ενημερωθείτε για τις πιο καινούργιες τάσεις του γάμου και τις τελευταίες ιδέες για τη διακόσμηση των χώρων που θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις σας.

Θέμα γάμου: Μαζί αναπτύσσουμε την κύρια ιδέα με βάση την οποία θα υλοποιήσουμε ολόκληρη τη διακόσμηση γάμου

Παροχή και Διακόσμηση Dessert Table

Πακέτο γλυκών και δροσερών κερασμάτων

Είδη Γάμου: Μπομπονιέρες, προσκλητήρια, σετ κουμπάρου

Διοργάνωση pre-wedding party

Διοργάνωση post-wedding party

Πυροτεχνήματα

Προϋπολογισμός & Χρονολόγιο: Θα σας βοηθήσουμε με την κατανομή του προϋπολογισμού, τη διαπραγμάτευση τιμών και τις συμβάσεις προμηθευτών με τα χρονοδιαγράμματα και τις εργασίες του γάμου σας. διασφαλίζοντας ότι όλα είναι έτοιμα για την ημέρα του γάμου σας.

Δημιουργία προσωπικής ιστοσελίδας γάμου

Πλήρη ενημέρωση σας της απαιτούμενης προδικασίας ενώπιον των αρμοδίων Ελληνικών Αρχών προκειμένου να εκδοθούν οι άδειες του γάμου σας

On The Day: Από την αρχή έως το τέλος της μεγάλης σας μέρας, η ομάδα διαχείρισης γάμου, θα φροντίσει για όλο το συντονισμό, τους προμηθευτές και τη λεπτομερή λειτουργία της.

Απεριόριστες Διαβουλεύσεις μαζί σας μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας/emails/δια ζώσης ραντεβού/on-line συναντήσεων.

Καταλαβαίνουμε τι είναι καλύτερο για εσάς ή όχι, θα είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα και δίπλα σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

LIMITED AVAILABILITY

 Κλείστε Τώρα Το δια ζώσης ή on-line Ραντεβού σας!
Τηλ. Επ. +30 6986523148
Αλ. Σβώλου 1, Θεσσαλονίκη 54622

Labour ofLove

Ο προγραμματισμός γάμου σας θα είναι ένα μοναδικό ταξίδι που θα οδηγεί στη μαγική ημέρα, στην οποία εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα απολαύσετε μια μαγική γαμήλια γιορτή στη Θεσσαλονίκη ή τη Χαλκιδική.

Σας διασφαλίζουμε ότι κάθε γαμήλια τελετή και δεξίωση είναι μοναδική, οι σχεδιαστές διακόσμησης, οι ανθοδέτες μας, σεφ, οι φωτογράφοι μας και πολλοί άλλοι συνεργάτες του Labour of Love θα σας διασφαλίσουν ότι θα είναι εξίσου άνετα και λειτουργικά. Απολαύστε τη διοργάνωση και της  μεγάλη σας μέρας  με ηρεμία και διαβεβαίωση. Με την εγγύηση ποιότητας του Labour of Love wedding Planners στη Θεσσαλονίκη

Επιλέξτε έναν όμορφο, ξεχωριστό τόπο γάμου στη Θεσσαλονίκη ή τη Χαλκιδική στις αμμώδεις παραλίες της χαλκιδικής, στη θέα της ρομαντικής παραλία της Θεσσαλονίκης , σε ένα βράχο με θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου, σε ένα όμορφο παρεκκλήσι ή σε μια πολυτελή ιδιωτική βίλα. Η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική | wedding planners Thessaloniki | προσφέρει πληθώρα επιλογών για να βρείτε την ιδανική τοποθεσία για τον γάμο σας. Μπορείτε να έχετε μια δεξίωση που επιθυμείτε, είτε είναι ένα απλό δείπνο μετά την τέλεση του μυστηρίου, ένα πάρτι ή μια πλούσια δεξίωση σε ένα φανταχτερό εστιατόριο. Υπάρχουν πολλές επιλογές  που προσφέρονται σε εσάς και μπορούμε να εγγυηθούμε για μια υπέροχη ψυχαγωγία, δημιουργικότητα, διακόσμηση και ένα προσαρμόσιμο πακέτο υπηρεσιών γάμου. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στους γάμους στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδικη και προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, συντονισμού και  προγραμματισμού γάμου με έμφαση στο προσωπικό σας στυλ και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Με την 20χρονη εμπειρία μας, μας παρέχει μοναδική εικόνα και κατανόηση των ειδικών αναγκών σας για έναν Υπέροχο γάμο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε, για ό,τι θα χρειαστείτε και για όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

wedding planner thessaloniki
thessaloniki, wedding planner
wedding planners thessaloniki

Γιατί και για Ποιο λόγω να επιλέξετε έναν wedding planner;

Ιστορικά, οι wedding planners υπήρχαν σχεδόν πάντα. Σε πλούσιες οικογένειες, ήταν υπεύθυνοι τόσο για τη διοργάνωση των συναντήσεων των νεόνυμφων και ασχολούνταν με θέματα χρημάτων και τη διοργάνωση της ημέρας του γάμου. Ήταν τη δεκαετία του 2000, που τα νέα ζευγάρια ακολούθησαν την τάση που ξεκίνησε στην Αυστραλία και  τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η οποία άρεσε σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Αρχίζουν να προσλαμβάνουν wedding planners.

Τι είναι ο προγραμματιστής γάμου;

Ο Wedding Planner είναι ο σχεδιαστής γάμου. Έχει δεσμευτεί να βοηθήσει κάθε ζευγάρι να σχεδιάσει και να οργανώσει το γάμο του, ώστε να προσεγγίσει αυτήν την προετοιμασία με αυτοπεποίθηση και να κάνει  τα ζευγάρια να απολαύσουν την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους.

Μεταξύ του άγχους και της προσπάθειας για το φόρεμα, για την ανδρική ένδυση, τη διακόσμηση, την επιλογή φωτογράφων και  της επιλογής του DJ, του χώρου, των προσκλήσεων …  Των απαραίτητων εγγράφων και της ομαλής λειτουργίας της ημέρας, η προετοιμασία ενός γάμου μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε εφιάλτη . Ο προγραμματιστής γάμου είναι επομένως η εγγύησή σας: σχεδιαστής, συντονιστής και συχνά έμπιστος φίλος σας …

Ανακουφίζει τα ζευγάρια από τις  πολλές  ώρες  εργασίας, που απαιτούνται για την προετοιμασία ενός γάμου.

Γιατί χρειάζεστε έναν προγραμματιστή γάμου;

Η προετοιμασία για έναν γάμο και η μέρα του γάμου, είναι μια απίστευτη ανθρώπινη περιπέτεια που οι περισσότεροι άνθρωποι αναλαμβάνουν με την ευπρόσδεκτη βοήθεια του αγαπημένου τους. Ωστόσο, δεν έχουν όλοι την ίδια τάση να οργανώσουν.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προσλάβετε έναν wedding planner:  Η έλλειψη χρόνου για ζευγάρια είναι σίγουρα το πιο αναφερόμενο επιχείρημα. Μπορείτε επίσης να μείνετε από ιδέες, να πανικοβληθείτε όταν βλέπετε ένα τόσο επιβλητικό γεγονός ή ακόμα και να θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ημέρα του γάμου σας χωρίς να ανησυχίες.

Η νύφη και ο γαμπρός επιλέγουν επίσης έναν προγραμματιστή γάμου για το βιβλίο διευθύνσεών τους. Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τους πελάτες της περιοχής, τους ανθοπωλεία, τους φωτογράφους … παρόλο που οι εξειδικευμένες ιστοσελίδες διαθέτουν πάντα πολλά από αυτά, είναι επαγγελματίες που συχνά κάνουν κράτηση και κρατούν πολλούς μήνες πριν. Ο προγραμματιστής γάμου μπορεί επομένως να σώσει την ημέρα σας προσφέροντάς σας εναλλακτικές λύσεις, πράγματα που δεν γνωρίζετε, αλλά και πολλές ιδέες που είναι ασυνήθιστες. Επίσης, γνωρίζετε ότι ένας προγραμματιστής γάμου δεν σημαίνει “εγκατάλειψη του γάμου σας”, αντίθετα, κάνετε όλες τις επιλογές. Συγκεκριμένα, σας απαλλάσσει από τη διαπραγμάτευση τιμών με το catering και πολλές ακόμα υπηρεσίες, βρείτε έναν καλό ανθοπωλείο σε μια πόλη που δεν γνωρίζετε ή ένα καλό φωτογράφο. Προσφέρει επίσης διάφορες υπηρεσίες που κυμαίνονται από τη συνολική διοργάνωση του γάμου έως την απλή παρουσία την ημέρα του γάμου σας. Αυτός ο εξαιρετικός wedding planner μπορεί επίσης να ενεργήσει ως σωτήρας κάνοντας κλήση ένα μήνα πριν από το γάμο, επειδή έχετε μεγάλα οργανωτικά προβλήματα. Με λίγα λόγια, Θα σας κάνει πιο ήρεμους.

Πώς να επιλέξετε τον προγραμματιστή γάμου σας;

Αυτό το άτομο, στο οποίο πρόκειται να αναθέσετε τα κλειδιά για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας, πρέπει να τον προσλάβετε. Για αυτό, μερικές συμβουλές είναι . Αρχικά, κάντε μια περιήγηση στις ιστοσελίδες και δείτε τι προσφέρουν: τους κόσμους τους, τα στυλ τους, τις φωτογραφίες τους. Επιλέξτε κάνοντας μια λίστα. Όταν ολοκληρωθεί η σύντομη λίστα σας, είναι καιρός να επικοινωνήσετε με τους επαγγελματίες wedding planner για να τους συναντήσετε. Η καλύτερη συμβουλή σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να ακολουθείτε τα ένστικτά σας. Ο οργανωτής του γάμου σας, θα σας ακολουθήσει για πολλούς μήνες και να αισθάνεστε ότι σας ακούει ένας παθιασμένος και προσεκτικός επαγγελματίας γάμου. Μην διστάσετε να του ρωτήσετε τυχόν ερωτήσεις που ξεπερνούν το μυαλό σας, σχετικά με το ταξίδι του ή τις προηγούμενες εμπειρίες του. Ζητήστε του εικόνες και φωτογραφίες των δημιουργιών του.

Labour of Love Weddings and Events Οργάνωση Γάμου Βάπτισης Στολισμός Γάμου Wedding Planning Services Θεσσαλονίκη Αλ. Σβώλου 1 Θεσσαλονίκη 546 22

Η ομάδα μας προσφέρει την κατάλληλη εμπειρία στους γάμους και εργαζόμαστε σκληρά για να διατηρήσουμε κάθε λεπτομέρεια της μεγάλης σας μέρας ξεχωριστή και μοναδική. Το πλήρες πακέτο γάμου περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για μια άψογη ξέγνοιαστη προετοιμασία γάμου και είμαστε διαθέσιμοι να αναλάβουμε όλα τα στοιχεία του γάμου σας μέχρι την τελευταία στιγμή της τελετής, με μεγάλη αφοσίωση και πάθος. Πρώτα απ ‘όλα, η μεγαλύτερη έμπνευση για εμάς, είναι η επιθυμία σας για έναν υπέροχο γάμο και η πρωτοβουλία μας βασίζεται στο πάθος μας για την πραγματοποίηση των μεγαλύτερων στιγμών της ζωή σας.

Απολαύστε τη μέρα του γάμου σας με ηρεμία και διαβεβαίωση με την εγγύηση ποιότητας του Labour of Love Weddings & Events | Wedding Planner

Οργάνωση Γάμου Τιμές

Οργάνωση Γάμου | Labour of Love Weddings & Events

Οργάνωση γάμου: Ένας προγραμματιστής γάμου μπορεί να είναι μια απόλυτη διάσωση για τα πολυάσχολα ζευγάρια, διασφαλίζοντας ότι η διαδικασία προγραμματισμού και η πραγματική εκδήλωση λειτουργούν σωστά. Ως επαγγελματίες  που έχουμε  περάσει από τη διαδικασία στο παρελθόν, μπορούμε επίσης να προσφέρουμε αμέτρητες προτάσεις και συμβουλές γάμου. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ο προγραμματισμός του γάμου δεν είναι ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλες τις υπηρεσίες – το όραμα του γάμου σας είναι μοναδικό και εμείς θα προσαρμόσουμε την προσφορά  ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Λόγω αυτού και του μεγάλου εύρους υπηρεσιών που παρέχουμε  η τιμολόγηση ποικίλλει. Οι υπηρεσίες που περιλαμβάνει το << οργάνωση γάμου τιμές >>  ποικίλλουν ανάλογα με τις υπηρεσίες γάμου, είτε πρόκειται  για πλήρεις υπηρεσίες, είτε μήνα ή και για ημέρα προγραμματιστή.. Ακολουθούν μερικές από τις πιο κοινές υπηρεσίες που μπορεί να περιλαμβάνει η οργάνωση  γάμου σας στο πακέτο σας:

  • Επικοινωνία: Περίπου το είκοσι πέντε τοις εκατό του χρόνου προγραμματισμού γάμου ξοδεύεται επικοινωνώντας με εσάς και τους προμηθευτές σας  μέσω email και τηλεφώνου. Σκεφτείτε τον προγραμματιστή σας ως «διαχειριστή» της ομάδας προμηθευτών σας, που σας διασφαλίζει ότι όλοι οι επαγγελματίες του γάμου σας λειτουργούν σωστά – και η συχνή επικοινωνία είναι ένα μεγάλο μέρος αυτού.

  • Επιλογή χώρων και προμηθευτών: Ο υπεύθυνος  για το σχεδιασμό σας έχει πιθανώς πολλές διασυνδέσεις στη βιομηχανία του  γάμου και μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον σωστό χώρο και τους πωλητές, που θα βοηθήσουν στη ζωή του οράματος του γάμου σας. Ο οργανωτής γάμου σας θα παρακολουθήσει συνεντεύξεις και συναντήσεις με εσάς και τους πωλητές σας.

  • Οργάνωση γάμου: Ένα μεγάλο μέρος του προγραμματισμού γάμου είναι  χαρτιά. Όμως, οι οργανωτές γάμου μπορούν να διασφαλίσουν ότι όλοι οι προϋπολογισμοί, οι συμβάσεις, τα χρονοδιαγράμματα. είναι σωστά οργανωμένα και εύκολα προσβάσιμα, εάν χρειάζεται.

  • Προετοιμασία γάμου: Υπάρχουν αρκετά φαινομενικά μικρά καθήκοντα για το σχεδιασμό  της τέλειας ημέρας σας τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της ημέρας, του χρονοδιαγράμματος γάμου.

  • Ημέρα συντονισμού: Ίσως να μην βλέπετε πολύ τον προγραμματιστή του γάμου σας, όσο  την ημέρα του γάμου σας  και έτσι πρέπει να είναι. Ο wedding planner σας θα φτάσει πολύ πριν ξεκινήσει η τελετή σας και θα παραμείνει αρκετά  μετά, διασφαλίζοντας ότι όλα λειτουργούν εγκαίρως και ομαλά από τα παρασκήνια και τυχόν προβλήματα αντιμετωπίζονται γρήγορα και ήσυχα, ώστε εσείς και ο σύζυγος να απολαύσετε την ημέρα, χωρίς κανένα άγχος!

  • Εργασίες μετά το τέλος του γάμου: Πιθανότατα θα υπάρξουν πολλές σημαντικές εργασίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν μετά το γάμο, από τη διασφάλιση της σωστής εκκαθάρισης και της βλάβης έως την επιστροφή αντικειμένων.

οργάνωση γάμου τιμές Θεσσαλονίκη
  • Οργάνωση γάμου τιμές: Ο προγραμματιστής μιας ημέρας γάμου δεν εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό στη διαδικασία σχεδιασμού του γάμου και συνήθως προσλαμβάνεται πιο κοντά στον γάμο, αλλά έχει μεγάλο ρόλο να παίξει την ημέρα του γάμου, διασφαλίζοντας ότι τα γεγονότα εκτελούνται εγκαίρως και όλα λειτουργούν ομαλά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένας προγραμματιστής γάμου θα βοηθήσει τον ίδιο τον γάμο – τόσο στο σχεδιασμό όσο και στο συντονισμό, εάν είστε σε θέση να αυξήσετε τον προϋπολογισμό και το κόστος προγραμματισμού του γάμου σας. O αρμόδιος για το σχεδιασμό σας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε το δείπνο της πρόβας και το after wedding relax party & brunch μετά το γάμο.

Ρωτήστε μας για την τιμή οργάνωσης του γάμου σας, αφού πρώτα μας αναφέρεται τις υπηρεσίες που θέλεται. Στο τηλ. επ. 6986523148

wedding planners thessaloniki

Όλες οι μέλλουσες νύφες έχουν καταλάβει ότι η ημέρα του γάμου τους πρέπει να είναι απόλαυση και ευτυχία, χωρίς άγχος με ηρεμία και διαβεβαίωση,  κάθε λεπτομέρεια να σχεδιαστεί στην τελειότητα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστούν βοήθεια. Δεδομένου ότι αυτές οι νύφες έχουν ήδη φροντίσει όλες τις προετοιμασίες πριν από το γάμο, και το μόνο που χρειάζονται είναι βοήθεια την ημέρα του γάμου τους, θα αναζητήσουν βοήθεια στο Wedding Planner.  Και φυσικά, ως ο επαγγελματίες σχεδιαστές  γάμου, θα σας  προσφέρουμε αυτήν την υπηρεσία!

Ας δούμε λοιπόν ακριβώς αυτό που περιλαμβάνεται στα καθήκοντα ενός Wedding Planner.

Πριν από τη μεγάλη σας μέρα

Ως Wedding Planner, η πρώτη μας ευθύνη θα είναι να ελέγχουμε τις συμβάσεις κάθε προμηθευτή που ο πελάτης έχει επιλέξει να συνάψει. Στη συνέχεια, θα επικοινωνήσουμε με τους πωλητές περίπου μια εβδομάδα πριν από το γάμο.

Για να διασφαλιστεί η ομαλή ημέρα του γάμου θα δημιουργήσουμε ένα λεπτομερές  χρονοδιάγραμμα που να ενσωματώνει το χρονοδιάγραμμα των φωτογράφων, το χρονοδιάγραμμα του DJ ή του συγκροτήματος και το δικό τους χρονοδιάγραμμα καθ ‘όλη τη διάρκεια του γάμου. Η νύφη, ο γαμπρός, οι οικογένειές τους, ο φωτογράφος και ο DJ πρέπει όλοι να εγκρίνουν το χρονοδιάγραμμα για να διασφαλίσουν ότι όλοι είναι συγχρονισμένοι. Ένα αντίγραφο θα δοθεί επίσης σε όλους τους προμηθευτές στο πάρτι γάμου στην διάρκεια της πρόβας.

Την ημέρα γάμου

Την ημέρα του γάμου, ο αρμόδιος για το γάμο θα φτάσει στο χώρο νωρίς για να επιβλέπει την εγκατάσταση όλων των πωλητών και να απαντά σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν. Ώς Wedding Planner  θα διασφαλίσουμε ότι η νύφη, ο γαμπρός, ο DJ τα  συγκρότημα και ο φωτογράφος θα έχουν ενημερώθεί για όλα όλοι από κάθε εκδήλωση.

Labour of Love Weddings & Events | Οργάνωση Γάμου & Βάπτισης | Στολισμός Γάμου | Wedding Planning Services | Αλ. Σβώλου 1, Θεσσαλονίκη 54622

Πανέμορφος καλοκαιρινός γάμος στην Αμερικάνικη γεωργική σχολή | Όλγα & Κώστας

Σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σας την μοναδική μέρα της Όλγας και του Κώστα που ξεχειλίζει από ομορφιά και ευτυχία! Η Όλγα δέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της και οι δυο τους ξεκίνησαν να σχεδιάζουν το γάμο που πάντα ονειρευόντουσαν. Η διακόσμηση γάμου ακολούθησε ένα ρομαντικό στυλ με λευκά άνθη δεμένα με φύλλα ελιάς  να ενισχύουν το σκηνικό. Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε για πάντα με μια υπαίθρια τελετή γάμου στην αμερικάνικη γεωργική σχολή, ενώ ακολούθησε δεξίωση ακριβώς δίπλα στον καταπράσινο χώρο όπου γιόρτασαν μαζί με όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Κάθε στιγμιότυπο μαρτυράει την χαρά και την ευτυχία τους και η νύφη κλέβει κυριολεκτικά την παράσταση με την εντυπωσιακή νυφική ανθοδέσμη της. Το Fzone catering προσέφερε μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία στους καλεσμένους τους! Δείτε τον όμορφο γάμο τους μέσα από τις πιο κάτω φωτογραφίες και αφήστε τα έντονα συναισθήματα να σας παρασύρουν…
stolismos gamou amerikaniki georgiki sxoli
stolismos gamou thessaloniki
stolismos gamou
stolismos gamou thessaloniki
stolismos gamou amerikaniki georgiki sxoli
stolismos gamou amerikaniki georgiki sxoli
Η συμβουλή της νύφης είναι: «Να μην υπάρχει καθόλου άγχος, να ακούει το ένστικτό της σε όλα τα στοιχεία γάμου  και να μην προσπαθεί να προγραμματίσει και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Εκείνη την ημέρα με ένα μαγικό τρόπο όλα πάνε πολύ καλύτερα και από ό, τι περιμένεις . Απλά να απολαύσει όλη τη διαδικασία και την ημέρα του γάμου της και για τις λεπτομέρειες θα φροντίσουν οι σχεδιαστές γάμου του Labour of Love έτσι όλα θα είναι τέλεια.»
prosfores,stolismou gamou
stolismos gamou thessaloniki
stolismoi gamou
stolismos gamou thessaloniki
stolismos gamou thessaloniki
stolismos gamou thessaloniki
«Η πιο ανεξίτηλη στιγμή από τη μέρα του γάμου μας ήταν  η διαδρομή περπατώντας μέχρι να φτάσω στον άντρα μου που με περίμενε με την ανθοδέσμη ” καθώς έπαιζε η αγαπημένη μου μουσική..  Ήταν πολύ δυνατές στιγμές ενώ κάθε φορά που ακούω ένα κομμάτι Jazz μουσικής είναι σα να τις ξαναζώ! Το πάρτι μετά το γάμο με τους φίλους μας ήταν επίσης από τις στιγμές του γάμου μας που ξεχωρίζω.»
diakosmisi gamou amerikaniki georgiki sxoli
stolismos gamou thessaloniki
prosfores stolismou gamou thessaloniki
stolismos gamou thessaloniki

Οργάνωση γάμου Labour of Love Weddings & Events

Labour of Love Weddings & Events | Οργάνωση Γάμου & Βάπτισης | Στολισμός Γάμου | Wedding Planning Services | Θεσσαλονίκη

Οργάνωση γάμου ξεκινάει από την επιλογή της εκκλησίας, συνεχίζει με την επιλογή του χώρου δεξίωσης και το νυφικό φόρεμα. Εάν πάντα θέλατε να γιορτάσετε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας, σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου και σκέφτεστε έναν τέλειο προορισμό η Θεσσαλονίκη ή Χαλκιδική, θα προσθέσουν μια γοητευτική πινελιά στη μεγάλη μέρα σας! Η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική, με την εκπληκτική θέα τους στη θάλασσα, είναι σίγουρα τα καλύτερα μέρη όπου μπορείτε να γιορτάσετε το όνειρο της αγάπης σας! Ο γάμος στη Θεσσαλονίκη είναι υπέροχος για τα θαυμάσια μέρη που θα θυμάστε για πάντα! Η οργάνωση γάμου, ο στολισμός γάμου, ο σχεδιασμός, τα άνθη, οι μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια και τα στέφανα. Αυτά τα βασικά στοιχεία, πρέπει να είναι στο ίδιο θέμα και στιλ ώστε ο γάμος να είναι τέλειος. Η καλύτερες επιλογές βασίζονται στη συνεργασία του οργανωτή και του ζευγαριού. Το ζευγάρι θα κληθεί να αποφασίσει για όλα τα στοιχεία του γάμου μέσω κάποιων ραντεβού με τους επαγγελματίες, είτε θα μιλήσει με πολλούς, είτε θα πάει σε έναν που του προσφέρει όλα τα στοιχεία του γάμου. Συνήθως το δεύτερο είναι και η πιο καλή λύση, σε ότι έχει να κάνει με το οικονομικό και θεματικό σκέλος. Το ραντεβού έχει διάρκεια 2 με 4 ώρες.

Διοργανωτής γάμου | Wedding planner

Αρκετά ζευγάρια  αγαπούν τους μήνες που αφιερώνουνε για την προετοιμασία του γάμου όπως και την ίδια τη μεγάλη τους μέρα. Άλλα ζευγάρια, από την άλλη πλευρά, δεν θέλουν ή δεν έχουν το χρόνο να φροντίσουν τις γαμήλιες προετοιμασίες, δηλαδή να επισκεφθούν πολλά καταστήματα και τοποθεσίες, ώστε να βρούνε τους επαγγελματίες γάμου  να δουν αμέτρητες επιλογές,  να κάνουν πολλές πρόβες νυφικών φορεμάτων.  Να πηγαίνετε μετά  τον αρραβωνιαστικό σας  για να επιλέξετε τις προσκλήσεις μετά τη δουλειά..

Μην αγχώνεστε, εάν θέλετε να χαρείτε πλήρως και να απολαύσετε την ημέρα του γάμου σας, οι wedding planners του Labour of Love Weddings & Events είναι εκεί για εσάς:  Και σας προσφέρουν να φροντίσουν για την οργάνωση και την επιλογή διαφορετικών υπηρεσιών για εσάς, οπότε αν δεν το κάνετε, δεν πρέπει να διστάσετε και  να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας,  οι οποίες είναι επεκτάσιμες σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Πώς να επιλέξετε τον wedding planner σας;

Κατανοούμε: Ότι θα θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ημέρα του γάμου σας. Αλλά πριν καλέσετε έναν wedding planner, θα πρέπει πρώτα να καθορίσετε τον ρόλο του. Γιατί θέλετε να τον καλέσετε; Ποιες θα ήταν οι αποστολές του κατά τη διάρκεια της οργάνωσης και ίσως μετά το γάμο; Τις γαμήλιες προετοιμασίες, που θα μπορούσε να σας φροντίσει; Ο wedding planner επισκέπτεται τους τόπους και τους συνεργάτες,  για να βρει τον τόπο των ονείρων σας, τα καταστήματα νυφικών, που θα μπορούσε να επιλέξει για εσάς, τη δημιουργία των προσκλητήριων καρτών, τη φροντίδα όλης της διακόσμησης, τη συνάντηση με τον πιθανό DJ σας .Μπορείτε να αναθέσετε στους οργανωτές γάμου του Labour of Love Weddings & Events, μόνο ένα μέρος της διοργάνωσης της γαμήλιας γιορτής σας. Επειδή το εξατομικευμένο κόστος έχει λιγότερο κόστος, και δεν θα θέλετε απαραίτητα να αφιερώσετε ολόκληρο τον οικονομικό προϋπολογισμό σας σε αυτήν την υπηρεσία.

οργανωση γαμου στη θεσσαλονικη

οργανωση γαμου στη θεσσαλονικη & τη χαλκιδικη

 Εάν πάντα θέλατε να γιορτάσετε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας, σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου και σκέφτεστε έναν τέλειο προορισμό η Θεσσαλονίκη ή Χαλκιδική  θα προσθέσουν μια γοητευτική πινελιά στη μεγάλη μέρα σας! Η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική, με την εκπληκτική θέα τους στη θάλασσα, είναι σίγουρα τα καλύτερα μέρη όπου μπορείτε να γιορτάσετε το όνειρο της αγάπης σας! Εδώ μπορείτε να απολαύσετε την εκπληκτική θέα. Ο γάμος στη Θεσσαλονίκη είναι υπέροχος για τα θαυμάσια μέρη που θα θυμάστε για πάντα! Το ζευγάρι θα κληθεί να αποφασίσει για όλα τα στοιχεία του γάμου μέσω κάποιων ραντεβού με τους επαγγελματίες, είτε θα μιλήσει με πολλούς, είτε θα πάει σε έναν που του προσφέρει όλα τα στοιχεία του γάμου. Συνήθως το δεύτερο θα είναι και η πιο καλή λύση, σε ότι έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος. Το ραντεβού έχει διάρκεια 2 με 4 ώρες. Η οργανωση γαμου, Ο στολισμός γάμου, ο σχεδιασμός, τα άνθη, οι μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια και τα στέφανα. Αυτά τα βασικά στοιχεία, πρέπει να είναι στο ίδιο θέμα και στιλ ώστε ο γάμος να είναι τέλειος. Η καλύτερες επιλογές γίνονται σε συνεργασία με τον οργανωτή και του ζευγαριού. Αν το νυφικό φόρεμα είναι λευκό τότε και τα λουλούδια, οι μπομπονιέρες και όλα τα στοιχεία του γάμου θα πρέπει να βασίζονται σε λευκές λεπτομέρειες.  Αν τα χρώματα της εκκλησίας έχουν το κόκκινο χρώμα ως στοιχείο, τότε κόκκινες λεπτομέρειες στα στοιχεία του γάμου θα δώσουν ένα υπέροχο στιλ. Η ώρα και η εποχή έχουν σημασία διότι  αν ο γάμος γίνει Οκτώβριο στις 6 η ώρα τότε η διακόσμηση θα περιέχει κεριά γιατί θα είναι σκοτεινό το τοπίο και θα κάνουν την ατμόσφαιρα ρομαντική! ο σχεδιασμός του γάμου διαφέρει από ζευγάρι σε ζευγάρι και είναι κάθε φορά μοναδικός. Ένας τέλειος γάμος φαίνεται από το χαμόγελο της νύφης τη μεγάλη της μέρα!

οργανωση γαμου θεσσαλονικη

ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΓΑΜΟΥ

στολισμοί γάμου στη Θεσσαλονίκη

Ο στολισμός του γάμου σας πρέπει να περιέχει τα χρώματα και τα λουλούδια που αγαπάτε, όπως και να συνδυάζεται με το νυφικό φόρεμα σας, τα στέφανα και τις μπομπονιέρες. Είναι χαρά μας να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε υπέροχα ρομαντικά σκηνικά γάμου για εσάς, για την πιο όμορφη μέρα σας! Είμαστε στη διάθεσή σας για δημιουργίες και εξαιρετικές διακοσμήσεις λουλουδιών για τον στολισμό γάμου στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο της εκκλησίας και του κτήματος ή κέντρου δεξιώσεων.

Στολισμοί γάμου στη Θεσσαλονίκη

Κατόπιν αιτήματος του πελάτη, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε πρωτότυπες συνθέσεις, η γκάμα μας περιλαμβάνει υπέροχα σκηνικά και διακοσμήσεις για γάμους και εκδηλώσεις. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας συμβουλεύσουμε για τις σωστές επιλογές.

Στολισμός γάμου labouroflove.gr

prosfores stolismou gamou thessaloniki

Στολισμός γάμου

στολισμός γάμου στη Θεσσαλονίκη

Στολισμός γάμου εμπνευσμένος από τους ανθρώπους της πόλης μας και όχι μόνο! Το Labour of Love ασχολείται επαγγελματικά με την οργάνωση γαμου στη θεσσαλονικη και τη Χαλκιδική. Ένα από τα στοιχεία που αγαπάμε είναι η δημιουργία των λουλουδιών στολισμού γάμου για κάθε περίσταση. Χάρη στις γνώσεις μας και τα 20 χρόνια εμπειρίας μας στην ανθοδετική, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε εξαιρετικά υπέροχες συνθέσεις στο στολισμό γάμου σας!

Διακόσμηση γάμου

Ο συνδυασμός ορισμένων χρωμάτων, μαζί με τα σωστά λουλούδια καθιστούν τις συνθέσεις και τα μπουκέτα σχεδιασμένα για να εκπλήσσουν τους πελάτες μας με την κομψότητα και την πρωτοτυπία τους! Σε συνδυασμό με την τοποθέτηση τους στο χώρο και τα σωστα διακοσμητικά στοιχεία ο στολισμός γάμου σας θα ξεπερνάει τις προσδοκίες σας.. Θα είναι μαγευτικός!

wedding planner thessaloniki

Οργάνωση γάμου

Oργάνωση γάμου στη Θεσσαλονίκη

Labour of Love Weddings & Events | Οργάνωση Γάμου & Βάπτισης | Στολισμός Γάμου | Wedding Planning Services | Θεσσαλονίκη | Απολαύστε την οργάνωση και τον σχεδιασμό του γάμου σας με την εγγύηση ποιότητας Labour of Love Wedding. Για να αποφύγετε το άγχος και την πίεση των προετοιμασιών και να απολαύσετε την πλήρη ατμόσφαιρα της ημέρας του γάμου σας στο έπακρο, είναι απαραίτητο να βασιστείτε σε μια επαγγελματική προσωπικότητα όπως όπως ο διοργανωτής γάμου. Που θα σχεδιάζει κάθε λεπτομέρεια, θα προτείνει τους προμηθευτές και τους επαγγελματίες που είναι κατάλληλοι για τις ανάγκες, το οραμά σας και τον προϋπολογισμό σας, θα καθορίσει τους χρόνους χωρίς να δημιουργεί άγχος, θα αναπτύξει το δημιουργικό μέρος καθορίζοντας το στυλ του γάμου μέχρι το τελευταίο βήμα, όπου όλα θα είναι πραγματικά και υπέροχα την μεγάλη σας μέρα.

Οργάνωση γάμου Θεσσαλονίκη | Labour of Love Weddings & Events

Αυτό που θα κάνουμε είναι να ερμηνεύσουμε τα όνειρά σας και να τα πραγματοποιήσετε. Αφήνοντας σας το μέρος των όμορφων συναισθημάτων, απλοποιώντας τις αγχωτικές στιγμές των επιλογών. Δεν θα επιλέξουμε για εσάς, αλλά θα θέσουμε τη γνώση μας στη διάθεσή σας, για να σας καθοδηγήσουμε ώστε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές στις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια, τα στέφανα, το νυφικό, την επιλογή του χώρου της δεξίωσης, το αυτοκίνητου, στη μουσική, στον εξοπλισμό, τα κεράσματα, τα candy bars, στην διακόσμηση, τα λουλούδια στον στολισμό του γάμου  και πολλές ακόμα υπηρεσίες που σας παρέχουμε!

Η οργάνωση γάμου στη Θεσσαλονίκη labouroflove.gr

Αναπαραγωγή Βίντεο
οργανωση γαμου θεσσαλονικη

Όταν Πρέπει να μειώσω τη λίστα των καλεσμένων μου! Ο καλύτερος οδηγός για να βρείτε εύκολα, ποιούς πρέπει να καλέσετε;

Wedding Guest List

Η τάση της εποχής είναι πλέον οι micro weddings, οι γάμοι σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, που γίνονται ακόμα πιο must και η αλήθεια είναι: Ότι είναι πραγματικά υπέροχοι! Οι άνθρωποι που σας αγαπάνε πιο πολύ από όλους! Είναι και αυτοί που θα ακολουθήσουν όλους τους κανόνες, ώστε ο γάμος σας να γίνει με ασφάλεια και ηρεμία. θα επικεντρωθείτε σε αυτούς, χωρίς να χάνετε χρόνο με πρόσωπα που ίσως δεν έχετε ξαναδεί. Έτσι θα βλέπετε στα μάτια τους την πραγματική τους χαρά και αυτό θα σας γεμίσει από συναισθήματα που θα θυμάστε για πάντα. Επίσης θα γλιτώσετε και χρήματα με τα οποία θα μπορέσετε να προσθέσετε στο γάμο σας, μια λεπτομέρεια που πάντα θέλατε!

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Ερώτηση I: Έχετε μιλήσει με αυτόν τον άνθρωπο τον τελευταίο χρόνο;

ΟΧΙ  –  Δεν θα καλεστεί

ΝΑΙ  –  Ναι, Προχωράμε στην παρακάτω ερώτηση.

Ερώτηση II: Έχετε περάσει χρόνο με αυτό το πρόσωπο κάποια στιγμή στο παρελθόν; Έχετε πιεί έναν καφέ, έχετε πάει μια βόλτα, έχετε κάνει μια φιλική συζήτηση μαζί του;

ΟΧΙ  –  Δεν θα καλεστεί

ΝΑΙ  –  Ναι, Προχωράμε στην παρακάτω ερώτηση.

Ερώτηση III : Ό μελλοντικός σας σύζυγος έχει γνωρίσει αυτό το πρόσωπο;

ΟΧΙ  –  Δεν θα καλεστεί

ΝΑΙ  –  Ναι, Προχωράμε στην παρακάτω ερώτηση.

Ερώτηση IVΑυτό το πρόσωπο θα σας καλούσε ποτέ στον γάμο του ή την βάπτιση του παιδιού του; Αν υπήρχε όριο στον αριθμό καλεσμένων;

ΟΧΙ  –  Δεν θα καλεστεί

ΝΑΙ  –  Ναι, Προχωράμε στην παρακάτω ερώτηση.

Ερώτηση VΘα σας στεναχωρούσε η σκέψη ότι θα παντρευτείτε χωρίς να είναι παρόν το συγκεκριμένο πρόσωπο; (Λαμβάνοντας πάντα υπόψη, την κατανόηση των ανθρώπων σας, λόγω των καιρών)

ΟΧΙ  –  Δεν θα καλεστεί

ΝΑΙ  –  Ναι, Προχωράμε στην παρακάτω ερώτηση.

Ερώτηση VI: Γνωρίζετε την οικογένεια του ή κάτι από την προσωπική του ζωή;

ΟΧΙ  –  Δεν θα καλεστεί

ΝΑΙ  –  Ναι, Προχωράμε στην παρακάτω ερώτηση.

Ερώτηση VII: Νιώθετε ότι θα απολαύσει να παρευρεθεί στον γάμο σας; θα διασκεδάσει; θα χορέψει;

ΟΧΙ  –  Δεν θα καλεστεί

ΝΑΙ  –  Ναι, Προχωράμε στην παρακάτω ερώτηση.

Ερώτηση VIII: Ο συντροφός σας θα ήθελε να παρευρεθεί αυτό το πρόσωπο στο γάμο σας;

ΟΧΙ  –  Δεν θα καλεστεί

ΝΑΙ  –  Τέλεια! 

Σας υποδεχόμαστε στο κατάστημα μας στην Αλεξάνδρου Σβώλου 1, στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικευόμαστε στην οργάνωση γάμου, βάπτισης και εταιρικών εκδηλώσεων, φροντίζοντας κάθε σχέδιο και στιλιστική πτυχή της εκδήλωσής σας. Για εμάς ο συντονισμός κάθε στοιχείου με το επιλεγμένο στολισμό γάμουβάπτισης, είναι πολύ σημαντικός, ώστε όλα να είναι τέλεια και ισορροπημένα. Για αυτό κάθε λεπτομέρεια θα σχεδιαστεί προσεκτικά για να επιτευχθεί ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Τα λουλούδια στο στολισμό γάμου σας έχουν μεγάλη σημασία, καθώς διαμορφώνουν το θέμα του γάμου σας. Χάρη στις γνώσεις και την εμπειρία μας στην ανθοδεσία, οι ρυθμίσεις θα προσθέσουν κομψότητα, χρώμα και θα εναρμονιστούν με τη διακόσμηση δημιουργώντας έναν υπέροχο στολισμό!
Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!

error: Content is protected !!